Over Martijn Mewe

De afgelopen twintig jaar is Martijn Mewe in diverse functies werkzaam geweest binnen de sectoren cultuur, media, onderwijs en politiek. De rode draad in zijn loopbaan is verandering en ontwikkeling. In elke functie stond hij aan de basis van nieuwe initiatieven of hielp hij de organisatie naar een nieuwe levensfase. Daarbij is zijn focus vooral gericht geweest op het verbeteren van samenwerking en het samenbrengen van gedeelde belangen.

De laatste jaren is Mewe als directeur-bestuurder in het dynamische werkveld van openbare bibliotheken actief geweest. Hierdoor heeft hij oog voor het benutten van strategische kansen en de operationele, projectmatige vertaling daarvan, nog beter ontwikkeld. Hij kent het klappen van de zweep, waar het gaat om bezuinigen, reorganiseren en het toekomstbestendig maken van een middelgroot bedrijf.

Zijn manier van adviseren is te typeren als persoonlijk en gericht op vertrouwen. Martijn heeft de overtuiging dat advieswerk alleen effectief kan zijn, als er werkelijk contact is tussen adviseur en opdrachtgever.

Naast advies- en interimwerk is Mewe actief als bestuurder/toezichthouder.

Voor een compleet overzicht van zijn loopbaan, kijk op z'n LinkedIn-profiel.
Foto: Marco Okhuizen